Etablert i 2013 av den danske gründeren Steffen Fonvig, er Fonvig Group et dynamisk SEO- og WordPress-byrå som har hatt som mål å hjelpe bedrifter i Danmark og Norge med å nå sine digitale milepæler. Med en dyp lidenskap for alt som er digitalt og en solid forståelse for søkemotoroptimalisering (SEO) og utvikling av WordPress-nettsider, har vi blitt de ledende ekspertene for å øke online synlighet og drive organisk vekst.

I 2020 gjorde vi stolt Oslo, Norge, til vårt hjem og har siden den gang vært fullt engasjert i å bidra til Norges blomstrende teknologilandskap samtidig som vi fortsetter å betjene våre respekterte kunder i Danmark.

Vår forpliktelse til excellence og kontinuerlig læring driver oss til å være i forkant. I en stadig utviklende digital verden utrustes vi med de nyeste trendene, beste praksis innen SEO og innovasjoner innen WordPress, slik at vi leverer ingenting mindre enn eksepsjonelle resultater.

I Fonvig Group tror vi på kraften av samarbeid og åpen kommunikasjon. Vi samarbeider tett med våre kunder, forstår deres unike behov, mål og utfordringer. Gjennom gjennomsiktige partnerskap utformer vi skreddersydde strategier som utnytter det fulle potensialet til digital markedsføring og webutvikling.

Enten du er en lokal oppstart eller et etablert selskap, er vi dedikert til å tilby skreddersydde løsninger som samsvarer med dine mål, driver målrettet trafikk og styrker din merkevares online autoritet.

Din suksess er vår ultimate målestokk for prestasjon. Sammen kan vi begi oss ut på en transformasjonsreise som vil heve din digitale tilstedeværelse og åpne uovertrufne muligheter for din bedrift.

Vår historie

2013 – 2016

Den tidlige begynnelsen

I 2013 økte lidenskapen min for det digitale rommet, og jeg ble virkelig interessert i å tjene meg selv en dag. På dette tidspunktet hadde jeg nylig fullført min elektrikerutdanning og tenkte på å starte mitt eget elektrofirma, uansett hvordan internett virket mer.

2016 – 2019

Starter selskapet

I 2016 grunnla jeg Fonvig Group, med den hensikt å leve av tjenestene mine en dag, og mens jeg betjente kunder i Danmark, bygde jeg mine egne merkevarer som ga meg mye erfaring veldig raskt.

Creating the company

2020 – 2023

Et nytt kapittel

I 2020 startet et nytt kapittel for både mitt personlige liv og for firmaet mitt Fonvig Group. Det var på denne tiden jeg flyttet permanent til Oslo i Norge, hvor jeg bor den dag i dag. Da jeg flyttet til Norge, måtte firmaet mitt følge med meg, og i 2020 registrerte jeg firmaet mitt Fonvig Group i Norge, og stengte firmaet mitt i Danmark.

Fonvig Group moving to Norway

2024 – i dag

Gikk fulltid med Fonvig Group

I 2024, på årets første dag, gikk jeg fulltid med min egen virksomhet, Fonvig Group, og selv om det ikke har gått lang tid, går selskapet bra og jeg er dedikert til å fortsette å gjøre gode resultater for mine kunder i både Danmark og Norge, mens jeg bygger mine egne merkevarer over internett.

Went full time with my business

Gründer, pappa & yogi

Møt grunnleggeren

I over et tiår har jeg fordypet meg i det stadig skiftende digitale landskapet, viet utallige timer til å forbedre mine ferdigheter innen WordPress-utvikling og mestre kunsten av Google SEO-markedsføring. Nå, med urokkelig tillit til min ekspertise innen begge områder, er jeg begeistret for å omfavne min lidenskap fullt ut og etablere Fonvig Group som en helhjertet satsning på heltid.

Gjennom hele min reise har jeg samlet uvurderlige innsikter og praktisk erfaring, noe som har gjort meg til en erfaren profesjonell innenfor SEO og WordPress. Denne kunnskapsrikdommen gir meg muligheten til å hjelpe andre med å oppnå sine ambisjoner ved å tilby førsteklasses tjenester innen markedsføring og webutvikling.

I Fonvig Group er min misjon sentrert rundt å hjelpe bedrifter og enkeltpersoner med å nå sine mål. Enten det handler om å optimalisere nettsiden din for søkemotorer for å øke synligheten eller skape eksepsjonelle WordPress-løsninger, drives jeg av et ekte ønske om å bidra til din suksess.

Med en urokkelig forpliktelse til excellence og å holde meg oppdatert på bransjetrender, streber jeg etter å levere resultater som overgår forventningene. Samarbeid og kundetilfredshet ligger i hjertet av min tilnærming, da jeg tror at samarbeid med mine kunder fører til de mest effektive og skreddersydde løsningene.

Jeg er lidenskapelig opptatt av det transformative potensialet innen digital markedsføring og webutvikling, og jeg ser frem til å være på denne reisen sammen med deg. La Fonvig Group være din partner i fremskritt, mens vi navigerer det digitale landskapet og gjør dine visjoner til virkelighet.

Sammen skal vi forme en lysere og mer vellykket fremtid for din online tilstedeværelse. Jeg ser frem til å begi meg ut på denne styrkende reisen med deg.

<strong>Steffen Fonvig</strong>
SEO &amp; WordPress spesialist

Steffen Fonvig - Founder of Fonvig Group

Impressum

Juridisk informasjon

Fonvig Group er et skandinavisk nett- og markedsføringsselskap registrert i Norge i det offentlige selskapsregisteret i Norge kalt Brønnøysundregistrene. Du finner firmainformasjon nedenfor.

<strong>Juridisk navn:</strong> Fonvig Group
<strong>Organisasjonsnummer:</strong> NO-925414506
<strong>Adresse:</strong> Mellombølgen 54, 1157 Oslo, Norway
<strong>Innehaver: </strong>Steffen Fonvig
<strong>E-mail: </strong>Steffen@fonviggroup.com<strong>
Phone: </strong>(+47) 466 333 85

Har du mottatt faktura fra Fonvig Group, men vet ikke hvordan du skal betale? Da kan du finne betalingsinformasjon på vår <a href=”https://fonviggroup.no/om/betalingsinformasjon/”>betalingsinformasjonsside</a>.

Har du spørsmål til oss eller på annen måte trenger å komme i kontakt med oss, kan du finne kontaktinformasjon på kontaktsiden eller skrive direkte til eieren Steffen Fonvig på e-postadressen <a href=”mailto:Steffen@fonviggroup.com”>Steffen@fonviggroup.com</a> for å få svar på dine spørsmål.

Uttalelser fra kunder og forretningspartnere

Anmeldelser

Cuong Do Dai, Flow Digital

“Har både samarbeidet og fått hjelp av Steffen med SEO-relatert arbeid det siste halvåret; og jobben han har gjort har vært uvurderlig. Steffen har enorm arbeidskapsitet; som vises av hvor langt han strekker seg for å få jobben gjort. Han jobber med både integritet og effektivitet; og det har dermed vært en fornøyelse å samarbeide med han.”

Anders Fogh, Startup Central

Et sted som virkelig gir verdi! Steffen har hjulpet meg mye med en dypere forståelse av SEO men også en verdi for hvordan vi kan øke pull-trafikken vår med nye SEO-metoder. Jeg kan bare anbefale Fonvig til alle!

Necklas Jensen, Smilbart

“Tilbake i 2017 startet jeg samarbeidet med Steffen, som fra starten har klart å levere virkelig gode og tilfredsstillende resultater. Totalt sett er jeg fortsatt, den dag i dag, veldig fornøyd med Steffens engasjement og resultatene han skaper for nettbutikkene mine.”

Trenger du hjelp?

Kontakt oss