Hos Fonvig Group er vi forpliktet til å tilby en sømløs og sikker betalingsopplevelse for våre verdsatte kunder. Vi tilbyr et enkelt og pålitelig betalingsalternativ for alle transaksjoner – bankoverføring, også kjent som bankoverføring.

Det er enkelt og effektivt å betale via bankoverføring. Bare initier overføringen fra banken din, og midlene blir sikkert overført direkte til vår angitte konto. Vær trygg på at betalingsopplysningene dine vil bli behandlet med den største konfidensialitet, og transaksjonen din vil bli behandlet umiddelbart.

Bankoverføring

Akseptert betalingsmåte

Nedenfor gir vi deg all nødvendig informasjon for både nasjonale og internasjonale bankoverføringer for å sikre en problemfri opplevelse.

For nasjonale bankoverføringer:

  • Bank navn: DNB
  • Konto innehaver: Fonvig Group
  • Adresse: Mellombølgen 54, 1157 Oslo, Norway
  • Kontonummer: 15064718271

For internasjonale bankoverføringer:

  • Bank navn: DNB
  • Konto innehaver: Fonvig Group
  • Adresse: Mellombølgen 54, 1157 Oslo, Norway
  • IBAN: NO0815064718271
  • SWIFT/BIC: DNBANOKKXXX

For å lette en rask og nøyaktig transaksjon, vennligst ta med faktura- eller ordrenummeret ditt som betalingsreferanse for både nasjonale og internasjonale bankoverføringer.

Den norske Bank (DnB)

DNB bank

PayPal

Ikke aksepterte betalingsmåter

Fra og med 01.03.2023 beklager vi å kunngjøre at vi ikke lenger vil akseptere PayPal-transaksjoner. Denne avgjørelsen ble tatt etter nøye vurdering, da vi har lagt merke til den økende byrden med høye transaksjonsgebyrer knyttet til PayPal-betalinger. I vår streben etter å tilby kostnadseffektive løsninger har vi valgt å avvikle PayPal som betalingsmetode.

Vi vil imidlertid forsikre deg om at denne endringen ikke vil påvirke din evne til å foreta betalinger for våre tjenester. Vi fortsetter å tilby et pålitelig og sikkert betalingsalternativ gjennom bankoverføring (bankoverføring). Bankoverføring gir en direkte og effektiv måte å overføre penger på, slik at du kan fullføre transaksjoner problemfritt.

PayPal

Betalinger

Vilkår og betingelser

Nye kunder

Ettersom vi ønsker nye kunder velkommen til familien vår, ønsker vi å sikre fullstendig åpenhet og klarhet angående vårt forretningsforhold. Som standard vil alle nye kunder være bundet av våre vanlige vilkår og betingelser, som er gjennomtenkt utformet for å beskytte begge parter og skissere våre delte forpliktelser.

Disse vanlige vilkårene og betingelsene omfatter viktige aspekter som betalingsbetingelser, tjenesteomfang, konfidensialitet, immaterielle rettigheter og tvisteløsning. Vi oppfordrer alle nye kunder til å gjennomgå disse vilkårene grundig for å forstå deres rettigheter og ansvar når de bruker tjenestene våre.

Vi forstår imidlertid at hvert forretningssamarbeid er unikt, og spesifikke omstendigheter kan kreve skreddersydde ordninger. Hvis det er noen spesifikke variasjoner eller modifikasjoner som kreves av våre vanlige vilkår og betingelser, er vi åpne for å forhandle kontraktsmessige avtaler som passer de spesifikke behovene til prosjektet ditt.

Kontrakter

Når du inngår et samarbeid med Fonvig Group vil det alltid bli utført en kontrakt.