Drømmer du om en ny hjemmeside eller vil du gerne have din egen webshop? Så er du landet det helt rette sted. Hos Fonvig Group er vi ekserter på online synlighed og har i mere end 10 år udviklet mere end +1000 hjemmesider i WordPress.

En af vores mest attraktive ydelser blandt vores kunder, er hjemmeside udvikling i WordPress, da vi leverer flotte og professionelle hjemmesider der er optimeret for Google og andre søgemaskiner, samtidig som der er lagt et højt fokus på konverteringsoptimering og hastighed.

Du får med andre ord, hele pakken når du vælger os til at udvikle din nye hjemmeside eller webshop.

Mangfoldigt ekspertiseområde

Hvorfor vælge os?

Der er utallige webudviklere og bureauer derude, og det kan ofte være udfordrende at navigere i den komplekse verden af hjemmesideudvikling. Hos Fonvig Group tror vi på betydningen af objektiv rådgivning, og dette er en af årsagerne til, at vi er blevet anerkendt som rådgivere af SMV:Digital. Vi deler troen på, at det er vigtigt at støtte hinanden, selv når vi ikke bliver valgt til at udføre en specifik opgave.

Når du vælger Fonvig Group til en opgave, kan du forvente ærlig og kompetent rådgivning, som ikke begrænser sig til hjemmeside udvikling. Vi mener, at vores ekspertiseområde er mangfoldigt, hvilket gør vores hjemmeside løsninger bedre end de flestes.

Vejledende priser på hjemmeside udvikling

Priser på hjemmeside

Ny hjemmeside

Fra 8000 DKK

Alle standardsider
2 landingssider
Alt i vores standardpakke

Ny webshop

Fra 12.500 DKK

Alle standardsider
2 landingssider
Alt i vores standardpakke

Hvad koster en hjemmeside?

Som du kan se foroven, har vi vejledende priser der starter fra 8000 kroner for en almindelig hjemmeside og 12.500 kroner for en webshop. Dog er det svært at sige hvad prisen på en hjemmeside eller webshop

Enkel hjemmeside

En enkel hjemmeside består af de grundlæggende sider som forside, kontaktside, om-side, juridiske sider som cookie- og privatlivspolitik og 1-2 landingssider med services eller unik information om virksomheden. Prisen for en enkel hjemmeside starter fra 8000 kroner.

Større hjemmeside

En større hjemmeside er det samme som en enkel hjemmeside, men med flere landings- og informationssider. Funktionalitet og

Advanceret hjemmeside

En advanceret hjemmeside er en hjemmeside med unikke funktionaliteter eller som er væsentligt større end en enkel hjemmeside. Dette er typisk for virksomheder med mange forskellige ydelser eller et stort arbejdsområde, hvor der kræves mange landings- og informationssider der harmonerer. Prisen for en advanceret hjemmeside starter fra 12.000 kroner.

Hjemmeside med webshop

En hjemmeside med webshop funktionalitet kræver en del mere arbejde, her skal der implementeres betalingsmetoder, oprettes produkter, kategorier og alt dertil. Derfor er en hjemmeside med webshop lidt dyrere end en enkel hjemmeside. Prisen for en hjemmeside med webshop starter fra 12.500 kroner.

Vores priser

Vores priser på hjemmeside starter fra kr. 8000,- for en almindelig hjemmeside og fra kr. 12.5000,- for en webshop. Prisen varierer dog fra kunde til kunde og kan koste op mod kr. 100.000,- eller mere, afhængig af jeres kravspecifikationer til hjemmesiden.

I udgangspunkt beregner vi en timespris på kr. 500,- når det gælder større projekter, som eksempelvis udvikling af en ny hjemmeside eller webshop. Du kan finde mere information om vores timepriser på vores hjemmeside.

Vi har automatiseret en lang række processer i vores hjemmeside udvikling, hvilket betyder at vi kan lave hjemmeside hurtigt og enkelt og dermed tilbyde konkurrencedygtige priser på hjemmeside og webshop.

Hjemmesider og webshops udviklet af Fonvig Group er altid inklusiv grundlæggende SEO, som består af:

 • Opsætning af Google Search Console
 • Verificering af domæne hos Google
 • Installation og opsætning af SEO udvidelsen Rank Math SEO
 • Hastighedsoptimering
 • Implementering af XML-sitemaps
 • Implemetering af Robots.txt
 • Implementering af grundlæggende struktureret data

Grundlæggende SEO er ikke det eneste der medfølger i vores standardpriser på hjemmesider og webshops, du finder en komplet liste her på siden med hvad vores pakke inkluderer.

Standardpakke:

 • Grundlæggende SEO

 • Installation af SSL Certifikat

 • Implementering af HTTPS-protokol

 • Kontaktformular

 • Sociale medier

 • Mulighed for portefølje

 • Hastighedsoptimeret

 • Professionelt webdesign

 • Responsivt design

 • Vejledning for drift og vedligehold

Skal vi hjælpe dig med en ny hjemmeside?

Hvis du ønsker en professionel hjemmeside til en konkurrencedygtig pris, så kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer jer.

Hjemmesider vi har bygget

Referencer