Få kickstartet din virksomheds vækst

Vi hjælper dig videre med SMV:Digital

Fonvig Group blev i efteråret i 2022 godkendt som rådgiver hos SMV:Digital der hjælper danske virksomheder i gang eller videre med vækst gennem digitalisering.

SMV:Digital er et samlet program for danske virksomheder der ønsker at styrke deres digital omstilling, så vel som de ønsker at vækste i et moderne og digital samfund.

Steffen Fonvig er repræsentanten i Fonvig Group som er blevet godkendt rådgiver og dermed er Fonvig Group at finde på listen over godkendte rådgivere i SMV:Digitals database over rådgivere.

Som godkendt SMV:Digital rådgiver kan vi derfor hjælpe din virksomhed i vækst som ønsker hjælp med e-handel og digital markedsføring.

Vi bistår med alt fra rådgivning til faktisk implementering af markedsføringsstrategier- og automatiseringer som vil øge jeres vækst over længere tid og ikke bare her og nu.

<strong>Hvad er SMV:Digital?</strong>

SMV:Digital er et samlet program for danske virksomheder der ønsker at styrke deres digital omstilling, så vel som de ønsker at vækste i et moderne og digital samfund.

<strong>Hvad er en SMV rådgiver?</strong>

En SMV:Digital rådgiver er en godkendt person som repræsenterer en virksomhed og som har indsendt en personlig ansøgning gennem et CV. En godkendt SMV-rådgiver kan vælges som rådgiver til tilskudsordningerne som udbydes af SMV:Digital. I vores tilfælde er det indehaveren af Fonvig Group, Steffen Fonvig, som har indsendt ansøgning og blevet godkendt som rådgiver hos SMV:Digital.

<strong>Hvor finder mange rådgivere i SMV:Digital?</strong>

Alle godkendte rådgivere hos SMV:Digital kan findes i deres database. Du kan sortere mellem geografisk position så vel som kompetence, på denne måde kan du enklere og hurtigere finde den rette rådgiver, medmindre du kender en fra før som du ønsker til dit projekt.

<strong>Hvilke tilskud kan vi hjælpe dig med?</strong>

Fonvig Group kan hjælpe virksomheder med e-handel og vækst gennem målrettet rådgivning og kan følge dig fra start til slut med implementering af markedsføringsstrategier som SEO og e-mail marketing, samt mange flere. Vi kan derfor vælges som rådgiver til de fleste puljer hos SMV:Digital.

<strong>Hvad koster i som rådgiver?</strong>

Når man tilmelder sig som rådgiver hos SMV:Digital, skal man oplyse sin timepris på CV’et. Vores timepris er sat til 700 kr./timen og det er den timepris som benyttes til udarbejdelse af hvert projekt.

<strong>Hvordan søger jeg tilskud hos SMV:Digital?</strong>

Uanset om du har fundet en rådgiver eller ikke, så kan du søge tilskud hos SMV:Digital, såfremt du lever op til de betingelser som er gældende på den tilskudsordning du søger. Hvis du ønsker os som din rådgiver, kan du tage kontakt med os og vi kan hjælpes ad med ansøgningen.

Find den rette SMV:Digital rådgiver

Hvorfor vælge os som din rådgiver?

Det er ikke sikkert vi er et perfekt match og det er bestemt heller ikke alle tilskudsordninger som udbydes af SMV:Digital, hvor vi har kundskaben, kompetencen eller ekspertisen til at kunne bistå med opgaven.

Men indenfor vores arbejdsområde som er digital markedsføring og webudvikling med speciale i WordPress, anser vi os selv som nogle af de bedste og mest kompetente, derfor er der stor sandsynlighed for at vi også kan hjælpe jer videre med vækst gennem digitale kanaler og hjemmeside udvikling.

Puljer du bør holde øje med

Disse tilskudsvoucher kan vi hjælpe med

Lige nu er der ikke nogen tilbud fra SMV:Digital som vi kan bistå med, da det eneste tilbud som er åben for ansøgning, er tilskudsvoucheren på 50.000 kr. til <em>Digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse</em> som ikke hører under vores ekspertiseområde.

Dog har SMV:Digital meddelt at de i slutningen af 2022 vil annoncere 3 nye tilbud som vil blive aktuelle i 2023, det er derfor en god ide at være på forkant med ansøgningen, da alle tilbud hos SMV er ”først til mølle-princip”, så man skal være hurtig, hvis man ønsker at modtage tilskudsvouchers hos SMV:Digital.

De 3 tilbud som åbner i 2022 og tildeles i 2023, er på henholdsvis 25.000 kr. og 100.000 kr. til privat rådgivning og 100.000 kr. til merværdiskabelse gennem data. Alle 3 tilbud er noget vi i Fonvig Group kan bistå med.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os og få hjælp med ansøgning hos SMV:Digital